Tag Archives vegan

Sweet potato bowl with pomegranate seeds, walnuts and hummus

Sweet potato bowl with pomegranate seeds, walnuts and hummus

By Posted on 1 min read
Are you taking part in Veganuary? Or do you eat vegan all year round anyway? Either way, this simple bowl with delicious ingredients can be served anytime!

Share

Tempeh Crumble

Tempeh Crumble

By Posted on 1 min read
Hast du schon mal Tempeh gegessen? Wenn nicht, dann ist dieses Tempeh Crumble Rezept genau das Richtige für dich! Es ist nicht nur fein, sondern auch super einfach! Ausserdem ist es perfekt, um deinen winterlichen Mahlzeiten etwas Knusprigkeit zu verleihen.

Share

Açaï Bowl

Açaï Bowl

By Posted on 1 min read
Die ernährungsphysiologischen Qualitäten von Açaï sollten uns aber nicht dazu verleiten, die übrigen Zutaten dieses Rezepts zu unterschätzen: Himbeeren, Haferflocken, Chiasamen, Mandeln… Du hast die Qual der Wahl, wenn es um gesunde “Super”-Nahrungsmittel geht. Ich überlasse es dir, dir die Vorteile für deinen Körper vorzustellen, wenn du sie alle zusammen in diesem tollen Rezept isst!

Share

Gemüsegazpacho mit Kräutercroutons

Gemüsegazpacho mit Kräutercroutons

By Posted on 1 min read
Dieses Rezept ist eine erfrischende Mischung aus mediterranen Aromen, die zu jeder Zeit genossen werden kann. Du kannst Gazpacho als Hauptgericht mit Brot und Käse oder einfach als Vorspeise servieren.

Share

Tempeh – a nutritionally essential fermentation product

Tempeh – a nutritionally essential fermentation product

By Posted on 3 min read
And yet, animal protein is rich in vital amino acids. They are lacking in most plant-based products. Now behold tempeh. This product is both nutritious and contains hunger-quenching plant protein similar to meat. As such, it’s a rare exception – along with tofu and some other soybean fermented products.

Share

By
Aargau carrot cake

Aargau carrot cake

By Posted on 1 min read
Beta-carotene, which is found in abundance in carrots, not only ensures a beautiful complexion, but is also known to support our eyesight. It can be converted by our body into vitamin A, which is needed, among other things, for light-dark vision. Today we are baking a delicious Aargau carrot cake.

Share