Posts by type

Feta

Salade de pâtes au concombre et tempeh

Salade de pâtes au concombre et tempeh

By Posted on 1 min read
Tu connais le tempeh? Il s’agit d’un aliment traditionnel indonésien fabriqué à partir de graines de soja qui ont été fermentées par l’action de micro-organismes. Après la fermentation, les graines de soja sont pressées en un gâteau compact.

Share

Pizza with mozzarella crust, tomatoes, feta and olives

Pizza with mozzarella crust, tomatoes, feta and olives

By Posted on 1 min read
Do you ever long for the spices and flavours of the South? This stuffed crust pizza brings the holiday vibes to your home. Finely melted mozzarella wrapped in crispy dough with black sesame seeds. And in the middle, a delicious mix of fresh vegetables, feta and olives. Let yourself be surprised by the combination!

Share

Pizza mit Mozzarella-Rand, Tomaten, Feta und Oliven

Pizza mit Mozzarella-Rand, Tomaten, Feta und Oliven

By Posted on 1 min read
Sehnst du dich manchmal auch nach den südländischen Gewürzen und Geschmäckern? Diese Pizza mit gefülltem Rand bringt die Urlaubs-Vibes zu dir nach Hause. Fein geschmolzener Mozzarella umhüllt von knusprigem Teig mit schwarzem Sesam und in der Mitte eine leckere Mischung aus frischem Gemüse, Feta und Oliven. Lass dich überraschen von der Kombi!

Share

One-pot pasta aux tomates cerises fraîches

One-pot pasta aux tomates cerises fraîches

By Posted on 1 min read
Personne n’arrive à la cheville de l’hospitalité des Italiens, mais tu peux aussi préparer de délicieuses pâtes à la maison. Et en un rien de temps !

Share

By
One-Pot Pasta with fresh cherry tomatoes

One-Pot Pasta with fresh cherry tomatoes

By Posted on 1 min read
Do you remember your last holiday trip to Italy and the fine pasta you enjoyed there? It was al dente and tasty right down to the last fork. No one comes close to the hospitality of the Italians – but you can also prepare delicious pasta at home. And in no time at all!

Share

By
One-Pot-Pasta mit frischen Cherrytomaten

One-Pot-Pasta mit frischen Cherrytomaten

By Posted on 1 min read
Erinnerst du dich noch an deine letzte Urlaubsreise nach Italien und die feine Pasta, die du da genossen hast? Im Biss al dente und geschmackvoll bis zur letzten Gabel. An die Gastfreundschaft der Italiener kommt keiner so schnell heran – aber leckere Pasta kannst du auch Zuhause zubereiten. Und zwar ruck, zuck!

Share

By