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Crème fraîche

Kürbis-Flammkuchen

Kürbis-Flammkuchen

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Ich bin ein Sommerkind durch und durch. Doch hat auch der Herbst und Winter seine Reize – vor allem wenn es um’s Essen geht! Kürbis ist einer meiner absoluten Kochlieblinge. Der passt einfach zu fast allem, finde ich. Zudem ist vor allem Hokkaido Kürbis sehr gut verträglich und auch bei sensiblen Bäuchen wärmstens zu empfehlen.

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Peach seduction

Peach seduction

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Did you know that the very first fruit eaten on the moon during the Apollo 11 mission was a peach? Or that the peach is 2.6 million years old – one of the oldest fruits ever? Never mind – we’re “just” using it for a cake today. Without using an oven at all.

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Quick Red Lentil Dal

Quick Red Lentil Dal

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Did you know that the red lentil is actually brown? The strong orange-red colour only appears after peeling. That’s why it can be enjoyed after only 10 minutes of cooking and is easily digested. Today we are cooking a delicious dal with red lentils.

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Fried grated sweet potatoes

Fried grated sweet potatoes

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Even though sweet potatoes are tubers, they have no further similarities with classic potatoes whatsoever! Sweet potatoes are also referred to as “batatas”, by the way. Today, we are making delicious “Rösti” out of them.

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Flammekueche aux rondelles d’oignon et au lard

Flammekueche aux rondelles d’oignon et au lard

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Une délicieuse tarte flambée avec une fine couche de crème fraîche, des épices, du lard et des rondelles d’oignons, le tout sur une pâte croustillante faite maison !

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Flammkuchen mit Zwiebelringen und Speck

Flammkuchen mit Zwiebelringen und Speck

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Leckerer Flammkuchen mit einer dünnen Schicht Crème Fraîche, darüber Gewürze, Speck und Zwiebelringe und das ganze auf einem knusprigen selbstgemachten Teig! Wir zeigen dir heute wie du ganz einfach selber Falmmkuchen machen kannst.

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